My Story

Sladké a cestování jsem milovala již od dětství. Když jsem se rozhodovala, kam na střední školu, zvítězila hotelová akademie. Ta mi dala možnost projít všemi hotelovými provozy a zahraničními stážemi.

Cestování mě neskutečně naplňovalo. Mojí první destinací byl Londýn. Je ideální pro milovníky jídla. S Londýnem mám spojený Cheescake. Britové ho milují a připravují na tisíc způsobů.

Po dvou letech v Londýně jsem se pracovně vydala na zaoceánskou výletní loď Triumph, která vyplouvala z Miami po Karibiku. Tato zkušenost mě obohatila na celý život. Pracovala jsem v restauraci, kde jsem ochutnávala americké a karibské speciality. Tam jsem se zamilovala do čokoládového Brownies.

Z výletní lodi jsem se vrátila zpět do Británie. Našla jsem si práci v italském restauračním řetězci. Za rok jsem se vypracovala na post manažerky. Práce mně neskutečně bavila. Mimo jiné bylo mojí prací organizovat rodinné a firemní akce, příprava a dekorace dezertů. Měla jsem ohromnou radost, když hosté odcházeli spokojeni. V roce 2013 jsem získala ocenění Manager of the year.

Bod zlomu v mém životě nastal, když jsem se stala mámou. Začala jsem více péct, zdobit, dekorovat. Přemýšlela jsem o změně povolání a přišel i stesk po rodině a rodné zemi. Inspirací pro Sweet Bar byla britská svatba. Vdávala se kamarádka a měla na svatbě Candy Bar - vozík plný cukrovinek, marsmellow. Začala jsem na sobě pracovat, navštěvovat cukrářské kurzy.

Po dlouhém rozhodování jsem se vrátila do ČR. Nyní jsem si otevřela svou pekárnu a připravuji sladké rauty z kvalitních surovin na svatby, rodinné oslavy a firemní akce. Vše ladím do stylu a designu dané oslavy.
Nikol

Aktuality